Neustavljiva|4 zaporedna mesta, Benlingov rekord v naložbah v električna vozila je maja dosegel nov vrh!

19-05-2023

    Odprite trg in izkoristite priložnost. V drugem četrtletju leta 2023 bo Benling izvedel vrsto aktivnosti za promocijo naložb, kot so razstava električnih vozil Guangxi, državni vrh o trženju v Nanningu in regionalna srečanja na vrhu bogastva, da bi ustvaril vrednost blagovne znamke v več razsežnostih.


    Z močno korporativno močjo, visoko konkurenčnimi izdelki ter celovitim in natančnim sistemom podpore trgovcem še naprej pritegne pozornost in sodelovanje potencialnih franšizijev. Zlati maj, še 4 mesta z več kot 200 novimi trgovci, ki rekord pridružujejo novemu vrhuncu!


Maja je Benlingova domača promocija naložb v električna vozila obiskala še 4 mesta in dosegla nov vrh!


Benling's electric vehicle


Sanya·Fortune Launch Meeting


Benlingelectric vehiclesBenling's electric vehicle


Orient·Second Quarter Dynamic Marketing Launch Meeting


Benlingelectric vehicles


Ledong·Uvodni sestanek v drugem četrtletju mobilnega trženja


Benling's electric vehicleBenling


Zhanjiang·Second Dynamic Marketing Launch Meeting v drugem četrtletju


electric vehiclesBenling's electric vehicle


    Benling je vedno aktivno ukrepal in si prizadeval odpreti nove situacije v spreminjajočih se razmerah ter uresničiti hitro širitev trgovcev. Od objave franšizne politike v maju je prišlo do valov franšiznega razcveta in dobre novice o franšizah v mnogih regijah države so pozdravili. Pozornost trga industrije.


    Po 20 letih razvoja kakovosti si je Benling pridobil zaupanje in priznanje potrošnikov, izvedel je vrsto dejavnosti, zagotovil močno podporo trgovcem iz več dimenzij, kot so izdelki, kanali in storitve, pomagal pri razvoju terminalskih trgovin in rešil težave z upravljanjem. , prodajo in težave, specifične za kanal, in učinkovito spremljajo trgovce ter vlivajo močno zaupanje in motivacijo vsem novim trgovcem.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti