Izkoristite trend | Drugo mesto, Benling Electric Vehicle Yulin Regional Fortune Summit, je potekalo veličastno!

19-05-2023

    13. maja 2023 je Nippon Bell Electric Vehicles organiziral veliko srečanje za spodbujanje naložb za bogastvo s temo"izkoriščanje trenda"v hotelu Fucheng Palace v Yulinu. Franšizojemalci iz različnih vasi, mest in ulic okrog Yulina so se zbrali tukaj, da bi razpravljali o smeri prihodnjega razvoja in skupaj ustvarili čudovito vizijo za prihodnost.


Benling Electric Vehicle


Na začetku srečanja je imel pozdravni govor gospod Zhang Xiaodong, generalni direktor podjetja Benling. G. Zhang je dejal, da je to srečanje srečanje inovacij in sprememb. Verjamem, da bodo z današnjim srečanjem vsi zainteresirani franšizojemalci globlje razumeli naš koncept blagovne znamke in izdelke Benling.


Na tem srečanju je g. Zhang delil veliko znanja o industriji električnih vozil, ki zajema zgodovino razvoja in moč podjetja Benling; Podpora in načrtovanje gradnje za gradnjo trgovin v okrožjih, okrožjih in mestih; kot tudi pravilnike o podpori trgovine in pravilnike o podpisovanju na mestu. Vzdušje na prizorišču je bilo razgibano, bogata vsebina pa je koristila tudi prisotnim trgovcem. Ne samo, da so vsi bolje razumeli Benling, ampak je tudi vsem pomagal, da so bili prepričani v upravljanje blagovne znamke Benling v prihodnosti.


Innovation and Change of Electric Vehicles


Ob vstopu v finale konference (sejo podpisovanja) je Ruxiang, generalni nadzornik regije Benling Guangxi, prišel na oder, da bi dokončal podpisovanje z novimi trgovci v vseh okrožjih, okrožjih, mestih in mestih Yulin. Skupno je bilo uspešno podpisanih 38 trgovcev, naročilo pa je preseglo 1500 enot. Tokratno srečanje za promocijo naložb je bilo odlično sprejeto. Učinkovito bo spodbujalo razvoj električnih vozil Benling na trgu Yulin, razširilo vpliv blagovne znamke in tržni delež ter sodelujočim trgovcem omogočilo vzpostavitev tesnejšega sodelovanja. Verjamem, da bodo električna vozila Benling še boljša na trgu Guangxi!


Africa Electric Vehicle

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti