Naše podjetje bo sodelovalo na indonezijski kolesarski razstavi

19-05-2023

    

    Naše podjetje se bo udeležilo indonezijske kolesarske razstave s"Tycorun"podjetje za zamenjavo baterij. Takrat bomo prinesli 7 različnih modelov modelov, vključno z najnovejšimi"zamenljiva baterija"električni motocikli:"BL-MINI","CPX","BL-BOX", ima tudi najbolje prodajan model"A9"in druge različne vrste modelov. Toplo pozdravljamo vse partnerje in delavce v kolesarski industriji.

Št. kabine: A8C2-09, naslov: Jalan Benyamin Sueb, Kemayoran, Jakarta.


Indonesia Bicycle Exporeplaceable battery


    Indonesia Bike Expo je indonezijska kolesarska razstava. Uspešno je potekala že 11 srečanj. Na preteklih dveh razstavah je obseg razstave vedno znova dosegel nove višine.

Istočasno bo potekalo pet velikih razstav — INAPA — razstava delov in dodatne opreme za osebna vozila; Strojna oprema in orodja—razstava strojnih orodij; INAFASTENRE—razstava sponk; AUTO GARAGE INDONESIA—razstava električnih garaž; TYRE—sejem pnevmatik. Ta razstava v celoti vključuje tehnologije in izdelke v celotno industrijsko vrednostno verigo ter zagotavlja platformo storitev na enem mestu za promocijo izdelkov podjetij, nabavo v industriji in tehnične izmenjave. Trenutno je postala največja profesionalna razstava avtomobilskih in motornih delov za dvokolesnike in njihove rezervne dele, osebna vozila, gospodarska vozila in njihove rezervne dele v jugovzhodni Aziji. Je portalna razstavna platforma za vašo blagovno znamko za odpiranje indonezijskih in jugovzhodnih azijskih trgov.


Indonesia Bike Expo


Pregled zadnje razstave:

    Indonezijski kolesarski sejem je privabil 1.002 razstavljavcev iz 24 držav in 23.168 obiskovalcev iz več kot 40 držav sveta. Obseg razstave je brez primere in InaBicycle je postala ena najbolj potencialnih razstav motociklov, koles in delov na svetu. Na prejšnji razstavi so se na velikem območju zbrali velikani, tajvanski Giant (Giant) in nemška kolesa Mercedes-Benz, veliko pozornost pa je pritegnilo "Made In Taiwan".


Indonesia Bicycle Expo


Pregled indonezijskega trga:

    Od januarja do aprila 2017 je dvostranski obseg uvoza in izvoza med Indonezijo in Kitajsko znašal 17,31 milijarde USD, kar je 21,9-odstotno povečanje. Med njimi je indonezijski izvoz na Kitajsko znašal 6,8 milijarde USD, kar je 50,6-odstotno povečanje, kar predstavlja 12,6 % celotnega izvoza; Uvoz Indonezije iz Kitajske je znašal 10,51 milijarde USD, kar je 8,5-odstotno povečanje, kar je predstavljalo 21,6 % celotnega uvoza. Trgovinski primanjkljaj Indonezije je znašal 3,71 milijarde USD, kar je 28,3 % manj. Od aprila je Kitajska največji indonezijski izvozni trg in vir uvoza ter največji trgovinski partner Indonezije.


    Indonezija je največje gospodarstvo v jugovzhodni Aziji in članica ASEAN in skupine G20. Z 230 milijoni prebivalcev in več kot 20 milijoni čezmorskih Kitajcev je Indonezija četrta najbolj naseljena država na svetu in ima velik tržni potencial. Nahaja se med Indijskim in Tihim oceanom ter meji na glavna trgovska območja vzhod-zahod, zaradi česar je pomemben gospodarski pas. Leta 2017 se je prodaja dvokolesnikov v Indoneziji povečala za 10 % na skupno 6,6 milijona enot. Indonezijska vlada spodbuja zmanjševanje onesnaževanja okolja zaradi uporabe avtomobilov, prodaja motociklov pa ohranja trend rasti.

    Po podatkih ASEAN Automobile Federation (aaf) Indonezija prevladuje na trgu motociklov ASEAN, indonezijski trg koles pa ima letno stopnjo rasti 20 %, zaradi česar je največja država porabnica koles za Kitajsko. Približno 70 % kolesarskih izdelkov se izvozi v Evropo, različne azijske države in Avstralijo.


replaceable battery


    Strokovnjaki ocenjujejo, da je letna poraba dvokolesnih vozil v Indoneziji 5 ali 6 milijonov, od tega jih je 50% uvoženih, poraba pa še naprej raste. Razlogov za porabo je več:

1. Kot nekdanja nizozemska kolonija ima Indonezija še vedno rada kolesa. Kolesarski taksiji so aktivni na ulicah in uličicah Indonezije. To je navada, ki je obstajala v nizozemskem kolonialnem obdobju.

2. Poleg tega se z učinkom globalnega segrevanja ozaveščenost javnosti o varovanju okolja postopoma povečuje, število okoljevarstvenikov, ki se odločijo za potovanje s kolesom, pa se iz dneva v dan povečuje; poleg tega so kolesa dobra izbira tudi za prevoze na kratke razdalje; in kolesa so postala pomembno orodje za trendovski življenjski slog in rekreativne športe.

3. Razvoj indonezijske prometne zmogljivosti zaostaja in njeno gospodarstvo je premalo razvito. V primerjavi z avtomobili so motorna kolesa in kolesa cenejši in lažji, zaradi česar so priljubljena izbira za indonezijske državljane. Ulice in ulice Indonezije so polne motorjev


Indonesia Bike Expo


    Kitajska podjetja za motorna kolesa bi se morala aktivno uveljaviti na indonezijskem trgu in širiti izdelke z visokim ugledom, dobro kakovostjo, odličnimi storitvami in novim slogom v celotne države ASEAN.

Naša prednost:

1. Smo profesionalni proizvajalec električnih vozil. Z vsem srcem zagotavljamo celovite in visokokakovostne strokovne storitve domačim in tujim partnerjem, gradimo trdno dobavno verigo za naše partnerje ter vzpostavljamo in stabiliziramo lokalni trg.

2. Benling Electric Bike se osredotoča na industrijo električnih vozil, saj ima skoraj več kot 15 let mednarodnih izkušenj s trgovanjem z električnimi kolesi in si je v industriji pridobil dober ugled. Trenutno je na delu več kot 400 zaposlenih, največja mesečna proizvodna zmogljivost pa lahko doseže 36.000 električnih vozil. Je najboljša izbira za praktike v industriji električnih vozil.

3. Dosegli smo več sodelovanj s podjetji za električna vozila po vsem svetu. Naše podjetje so obiskali številni domači in tuji partnerji. S svojo močno močjo smo že več kot 20 let poglobljeno vpeti v področje električnih vozil. V prihodnje bomo še naprej krepili odnose s starimi partnerji, širili nove partnerje na področju električnih vozil ter omogočili, da več ljudi razume in uporablja električna vozila Benling.


Indonesia Bicycle Exporeplaceable battery

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti