Izkoristite trend | Benling Maoming Regional Fortune Summit se je uspešno končal

06-05-2023

    29. aprila bo regionalni vrh bogastva Maoming v"Riding the Trend"je veličastno potekalo v hotelu Maoming Huahai. Zbrali so se številni visoki voditelji Dongguan Benling Vehicle Industry Technology Co., Ltd., pa tudi trgovci iz različnih regij v Maomingu in več kot 100 ljudi.


Benling Vehicle

Benling Electric Vehiclesfuture development


    G. Zhang Xiaodong, generalni direktor Benling Electric Vehicles, je imel uvodni govor, globoko analiziral prihodnji razvoj in trend Benlinga, in izrazil svojo hvaležnost vsem gostom in trgovcem z vsega sveta. Hkrati je gospod Zhang odgovoril tudi na nedavni razvoj Benlinga in razvojne načrte za naslednjo stopnjo.


Benling Vehicle


    G. Pan, regionalni direktor Zhanmao, je odgovarjal na vprašanja trgovcev na licu mesta, zagotovil boljše storitve in podporo za trgovce ter dal veliko zaupanje trgovcem, ki so sodelovali na tem Fortune Summitu.


Benling Electric Vehicles

future development


    Nato je upravitelj Guo, regionalni vodja Zhanmao, napovedal preferencialne politike tega vrha Fortune, kar je pomenilo vrhunec srečanja. Gostje so drug za drugim podpisovali naročila. Na tem srečanju je sklenilo posle več kot 20 novih strank, nove in stare stranke pa so na licu mesta podpisale več kot 4000 električnih koles. Fortune Vrh se je uspešno zaključil


Benling VehicleBenling Electric Vehicles

future development

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti