Čudovit pregled | Razstava električnih vozil Benling v Guangxiju blesti in pritegne pozornost občinstva!

05-05-2023

    Od 21. do 23. aprila 6. sejem električnih (triciklov) vozil in rezervnih delov Guangxi New Energy (v nadaljevanju"Razstava Guangxi") je bila slavnostno odprta. Benling Electric Vehicle je bil povabljen k predstavitvi novih izdelkov! To je razvnelo ta industrijski dogodek in pritegnilo pozornost neštetih razstavljavcev.

New Energy Electric (Tricycle) Vehicles and Spare Parts ExpoElectric vehicle industryBenling Electric Vehicle


    To ni samo"Oskar"industrije električnih vozil, ampak tudi središče, kjer Benling blesti.


New Energy Electric (Tricycle) Vehicles and Spare Parts Expo


    Vsakič, ko se Benling udeleži v kostumih, pritegne pozornost. Ta razstava Guangxi je še vedno v ospredju industrije. Na novo nadgrajena podoba blagovne znamke ter večkategorična in večnamenska postavitev izdelkov so zanetili ta industrijski dogodek in pritegnili pozornost neštetih razstavljavcev.


Electric vehicle industry


    Prvi dan razstave so električna vozila Benling šokantno debitirala s serijo novih izdelkov Zhenneng, DM17, DM18, DE22, E19S, M10, M18S in drugi izdelki, ki so v občinstvu zasijali s svojo vrhunsko izkušnjo zmogljivosti. Edinstven dizajn izdelka v celoti dokazuje moč blagovne znamke podjetja.


Benling Electric VehicleNew Energy Electric (Tricycle) Vehicles and Spare Parts Expo


    Na razstavnem mestu so bili gostje skozi ogled z ničelne razdalje in izkušnje polni hvale o Benlingovih podrobnostih izdelkov in odličnih oblikovalskih konceptih. Niso imeli le globokega razumevanja novih izdelkov, ampak so tudi vlili močno zaupanje v prihodnost in razvoj Benlinga.


Electric vehicle industryBenling Electric VehicleNew Energy Electric (Tricycle) Vehicles and Spare Parts ExpoElectric vehicle industry


    Chen Yuhua, predsednik družbe Benling Electric Vehicles, g. Zhang Xiaodong, generalni direktor, in predstavniki Benlingovih izjemnih trgovcev so imeli sestanek trgovcev v hotelu Nanning Nanhu Mingdu. Proslavite dobre rezultate Benlinga v prvem četrtletju leta 2023 in hkrati uvedite posebne ukrepe za drugo četrtletje strateškega načrta za leto 2023, spodbudite in podprite trgovce k aktivnemu izvajanju različnih promocijskih aktivnosti izven sezone v industriji in komunicirali z družinami trgovcev na kraju samem, komunicirali med seboj in predlagali vrsto ukrepov za izboljšanje, ki so jih prepoznali številni trgovci in pridobili dober ugled.


Benling Electric Vehicle


    Na prizorišču je gospod Zhang z nami delil vrsto misli in zgodb iz zakulisja o zasnovi, raziskavah in razvoju ter uvrstitvi izdaje Zhenneng Edition, kar je občinstvu zelo koristilo.


New Energy Electric (Tricycle) Vehicles and Spare Parts Expo

Electric vehicle industry


    Pustite strankam visokokakovostno izkušnjo in storitev, naj vsakdo izbere izdelke, ki mu ustrezajo, in odkrijte svojo pot bogastva. Tržna ekipa podjetja Benling Electric Vehicle je s svojo profesionalnostjo in visokokakovostnimi storitvami prejela soglasne pohvale trgovcev in družinskih članov.


Benling Electric Vehicle


    Na tej razstavi v mestu Guangxi je Benling Electric Vehicle pritegnil pozornost velikega števila občinstva s svojimi odličnimi podrobnostmi o izdelku, edinstvenim dizajnom diferenciacije izdelkov in obzirno storitvijo.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti