Postaja Fortune Summit Zhanjiang "Riding the Trend" se je končala odlično in priča moči blagovne znamke!

09-05-2023

    5. maja 2023 regionalni vrh bogastva v Zhanjiangu"Riding the Trend"je veličastno potekalo v hotelu Zhanjiang Fullerton. Več kot 100 zainteresiranih franšizijev iz vsega Zhanjianga se je zbralo v Zhanjiangu, da bi delili veličasten dogodek, iskali skupni razvoj in skupaj gradili prihodnost.


Electric bicycle Sales Trends


    Na začetku srečanja je imel govor gospod Chen Yuhua, predsednik Benling Electric Vehicle. Najprej se je vsem iskreno zahvalil za prihod na srečanje in naredil korak naprej za sodelovanje. Povedal je tudi, da je zelo optimističen glede razvojnega trga na območju Zhanjiang in da bo Benling ukrepal kot prej in vložil sredstva, da bi zavzel visoko mesto na trgu.


Benling Electric Vehiclebroader electric vehicle marketElectric bicycle Sales Trends


    Nato je Zhang Tao, direktor regije Hainan Western Guangdong, podal podroben uvod v proces rasti blagovne znamke Benling ter postavitev trga in načrtovanje Benlinga v Zhanjiangu v drugi polovici leta 2023. Benling bo trgovcem pomagal razviti širši trg električnih vozil v smislu popustov na izdelke, tržne promocije in poprodajnih storitev, kar dodatno krepi zaupanje trgovcev.


Benling Electric Vehiclebroader electric vehicle market


    Sledi delitev gospoda Pana, osebe, odgovorne za skladišče za prenos v zahodnem Guangdongu. G. Pan je na podlagi lastnih izkušenj in situacije na lokalnem trgu v Zhanjiangu opisal postopek izbire Benlinga. In naredil načrt za delovanje lokalnega trga v Zhanjiangu v prihodnosti. Verjamem, da bodo pod vodstvom gospoda Pana električna vozila Benling zagotovo uspevala na trgu Zhanjiang.


Electric bicycle Sales Trends

Benling Electric Vehicle


    G. Pan Zhengchao, vodja Benlingovega oddelka za tehnologijo električnih vozil, je pojasnil funkcionalne prodajne točke različice Zhenneng.


broader electric vehicle market


    Na koncu srečanja je g. Zhang, direktor regije Hainan Western Guangdong, podrobno predstavil politiko spodbujanja naložb. Potrošniki postajajo vse mlajši, njihove potrebe po izdelkih pa vse bolj raznolike. Poleg videza več pozornosti namenjajo tudi inteligenci, kakovosti in znamki izdelkov. Za trgovce obstajajo dobri izdelki in dobre politike podpore. G. Zhang je analiziral in predstavil postavitev in prikazovanje izdelkov v trgovini, promocijo in razvoj promocijskih dejavnosti itd., prav tako pa je omogočil več trgovcem, da uživajo boljšo tržno pomoč in politike subvencij, da bi dosegli situacijo, v kateri zmagajo vsi.


Electric bicycle Sales Trends


    Naročila srečanja so znašala 1.800 enot, prodanih je bilo 23 novih strank, naročila pa so v minutah presegla 1.000 enot. Srečanje je v celoti uspelo!


   Po hitrem razvoju je že prišla pomlad industrije električnih vozil. Tako tehnologija kot trg postopoma presegata in nadomeščata tradicionalna podjetja za električna vozila. Tehnološke inovacije, vrhunska kakovost in visokokakovostne storitve so nepogrešljivi za razumevanje potreb potrošnikov. Med številnimi znamkami električnih vozil je Benling Electric Vehicle ena najboljših.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti