Toplo proslavljamo uspešno otvoritev 19. kitajske (Jinan) razstave električnih vozil z novo energijo leta 2023

24-03-2023

2023 19. Kitajska (Jinan) razstava novih energetskih električnih vozil in delov bo potekala od 3. do 5. marca 2023 v mednarodnem kongresnem in razstavnem centru Shandong.

New Energy Electric Vehicle

    Tema razstave je"Nova energetska električna vozila, ki vodijo v prihodnost". Po 18 letih razvoja se kakovost nenehno izboljšuje in nadgrajuje. Integrirana strokovna razstava celotne industrijske verige je tudi ena izmed strokovnih razstav električnih vozil z novo energijo z najbolj popolnimi kategorijami in največjim obsegom med podobnimi razstavami v moji državi.

Electric Vehicle

    Organizatorji razstave: Shandong Provincial Light Industry Collective Enterprise Association, Shandong Provincial Small and Medium Enterprises Association, Shandong World Expo Exhibition Planning Co., Ltd.


    Organizatorji: New Energy Automobile Professional Committee of Shandong Small and Medium Enterprise Association, Shandong World Expo Exhibition Planning Co., Ltd.


Velika zbirka blagovnih znamk

    Razstava je k sodelovanju privabila številna domača in tuja podjetja, ki se ukvarjajo z novimi energetskimi električnimi vozili in deli blagovnih znamk. Razstavni prostor obsega skoraj 60.000 kvadratnih metrov, združuje več kot 300 razstavljavcev iz vse države, ki razstavljajo več kot 1.800 novih modelov, in več kot 100.000 obiskovalcev. , in ustrezno prispevati k izboljšanju nizkoogljičnega varnega potovanja.


Veliko medijev, celovita publiciteta

    Da bi bolje promovirali razstavo in potrošnikom ponudili bogatejšo razstavno izkušnjo, organizacijski odbor vabi spletne strani portalov, časopise, revije, radijske postaje, TV postaje, Toutiao, Douyin, Kuaishou in uradni WeChat, da izvedejovelike razstave. Intenzivno, kontinuirano poročanje. Ob istem času United Shandong Traffic Broadcasting sprejme obliko spletnega oddajanja + video oddajanje v živo, spletno in nespletno interakcijo ter predstavlja tridimenzionalno, dinamično in vsestransko spletno razstavo prijateljem, ki niso mogli obiskati Razstava Jinan na mestu. Razstavo Jinan lahko obiščete na spletu.


Simpozij o ključnih podjetjih o električnih vozilih z novo energijo

charging technologyNew Energy Electric Vehicle


Hkrati z razstavo bo potekal simpozij za ključna podjetja novih energetskih električnih vozil. Simpozij se bo osredotočil na izvajanje ustreznih nacionalnih politik, razpravljal o trenutni situaciji, s katero se sooča industrija, ter proizvodnji in delovanju podjetij, aktivno posredoval vladnim službam skupne težave, s katerimi se bo soočala industrija leta 2023, in skupaj razpravljali o metodah in poti za spodbujanje pospešenega razvoja industrije.


2023 Kitajska (Jinan) Charging Pile • Razstava tehnologij za polnjenje in zamenjavo


    Kitajska (Jinan) Charging Pile • Razstava tehnologije in zmogljivosti za polnjenje in zamenjavo bo potekala sočasno z razstavo. Razstava se bo osredotočila na rešitve pametnega polnjenja, rešitve podpornih objektov, napredne tehnologije polnjenja, pametne parkirne sisteme, vgrajene napajalnike, kondenzatorje, baterije za shranjevanje energije in sisteme za upravljanje baterij, konektorje, fotovoltaične sisteme, sisteme za shranjevanje energije in rešitve za gradbeništvo in delovanje polnilnih naprav itd., kot referenčna razstava za prikaz inovativnih dosežkov v industriji novih energetskih polnilnih naprav.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti