Best of Times za električna vozila

05-03-2019

 Intervju gospoda Li Mouja(mednarodni poslovni direktor podjetja BENLG)

Nedavno, Dongguan Benling Vehicle Technology Co, Ltd (v nadaljnjem besedilu BENLG) je napovedal, da bo razvila trge evropskih držav. Ta novica je pritegnila veliko skrb industrije od napovedane. Mediji so z navdušenjem in pričakovanjem, da bo gospod Li Mou vodil promocijo trženja blagovnih znamk BENLG.

Kmalu po tem, ko je g. Li Mou prevzel mesto mednarodnega poslovnega direktorja, je novinar obiskal in intervjuval gospoda Li Mouja v kantonskem sejmu.

 

 Reporter: ste strokovnjak za trženje na področju e-vozil, na primer električno kolo in električno motorno kolo, kot vemo od leta 2008 do leta 2018, je BENLG izvoznik na jugu Kitajske na področju električnih vozil, prav tako pa ohranja visoke rast vsako leto, Bi nam, prosim, povejte nam, zakaj toliko več in več tujih držav podjetja želijo sodelovati z vami v zadnjih 11 letih.

Li Mou: pravzaprav je BENLG eden izmed proizvajalcev bencinskih motornih koles, ki se je od leta 2003 preusmeril v proizvodnjo električnih vozil in se odločil za razvoj marketinga BENLG."Dve nogi teče"politiko, eno za vodenje domačega trženja, drugo za mednarodno trženje. za razvoj Inostrani trgu, BENLG ustanoviti mednarodni poslovni oddelek v letu 2008 in pod pogojem, strokovni saleman, ki z močnimi mednarodnimi poslovnimi izkušnjami. Kot vem, je to prva stvaritev na istem področju proizvajalcev električnih vozil, saj se vsi osredotočajo na domači trg, ki je vsako leto nora rast. Tudi na začetku tega trenutka, ko smo razvijali čezmorske trge, smo bili prizadeti in omejeni z različnimi dejavniki, na primer, vsa električna vozila, ki so proizvedena na Kitajskem, se ne morejo ujemati z evropskimi državami in standardom severnoameriških vozil. t pridobiti EGS / E-MARK ali DOT certificiranje v letu 2008, tako da moramo osredotočiti razvojne države, države Bližnjega vzhoda, države jugovzhodne Azije, srednje in južne ameriške države, ruske države itd., za te trge, vse potrošniki radi kupujejo električno kolo in električno motorno kolo z energijo iz svinčeno-kislinskih baterij, seveda pa je nizka cena eden od pomembnih dejavnikov, ki jih je treba upoštevati pri potrošnikih.


Reporter: To je dobro, saj vemo, da je več kot sedemsto milijonov prebivalcev v državah v razvoju, potem ko si delite 10-odstotni trg, to je sedemdeset milijonov potrošnikov, je to ogromno število za razvoj tovarne električnih vozil.

Li Mou:Ne, dejstvo ne mislite, ker so prodajni dosežki vodilo, električna vozila so v bistvu za nižje trge, dobiček je tanek in tveganje je veliko. Čeprav so imeli nižji končni izdelki takrat tudi majhen dobiček.

Toda po obdobju prodaje smo ugotovili, da so bile izvozne linije izdelkov nižjega cenovnega razreda izjemno težke, zlasti z naraščajočimi stroški dela in visokimi stroški upravljanja podjetij je postala cesta izdelkov iz nizko kakovostnih svinčevih električnih vozil nepremostljiva. Torej, prisili BENLG, da nadgradi izdelek in gre do sedaj, v procesu nadgradnje izdelkov in high-end, čeprav smo plačali veliko stroškov, vendar zelo vredni, in še vedno koristi do danes.

smo izplačali več kot 200000 RMB na enem modelu električnega motornega kolesa, izboljšali in nadgradili njegovo kakovost, da bi v skladu z evropskim sistemom kakovosti, najeli najboljše oblikovalce in kakovostne inženirje v industriji električnih vozil, kot lahko vidite, da so naši izdelki že dobili EGS / E -MARK certifikacija in DOT certifikacija. Z izboljšanjem kakovosti proizvodov, so se naši evropski in severnoameriški trgi postopoma odprli, električno motorno kolo s svinčeno-kislinsko baterijo, električno motorno kolo za litijeve baterije in električna kolesa z litijevo baterijo. Seveda je neizogibno veliko koristi.

Poleg tega je treba vedno več pozornosti nameniti varstvu okolja v državah v razvoju in razvitih državah, zaradi potrebe po varstvu okolja, električna vozila morajo biti trend v prihodnosti, zelena električna vozila pa bodo sprejela vedno več tujih potrošnikov, in trg bo v prihodnosti postal večji in večji, vedno več tujih podjetij nas bo izbralo za dobavitelja na Kitajskem, tudi številnim naročilom tujih vlad bo BENLG dobil naročila,Tako pravim zdajje najboljši čas za električna vozila!


 Reporter:Kot ste rekli, od leta 2008 do leta 2018 je BENLG izvoznik na jugu Kitajske na področju električnih vozil, je težko dosežen dosežek, saj vemo, da se vedno več proizvajalcev električnih vozil osredotoča na čezmorski trg. Prosim vas, da predstavite svojo prodajno ekipo in kako zmagati na trgih.

Li Mou: To je zelo dobro vprašanje. V teh letih nisem nikoli razmišljal o svojih tako imenovanih prispevkih, vsi dosežki so zaslužni ekipam in vsi štabi, ki delajo skupaj z mano in BENLG, nam zagotavljajo zelo dobre platforme, pravzaprav, ali so saleman, tehnološki inženir, poslovna pomoč vsak dan zelo trdo delamo, da bi rešili morebitne težave in težave, zaradi dela z zakasnitvijo z drugimi državami pogosto delamo pozno v noč, zato lahko stranke vzdržujemo dobre odnose že več kot 10 let.

ne le nad delom, ki so ga opravili člani naše ekipe od leta 2008 do danes, temveč tudi na trgih tujih držav, potovali smo v več kot 30 državah in regijah po svetu, obiskali podjetje naših strank, raziskovanje trga in uvrstitev na seznam. na glas potrošnikov, pridružite se sejem koles in motociklov v različnih državah in se pridružite kantonskemu sejmu na Kitajskem. Z vstopom na razstavo in raziskovanje trga smo pridobili informacije iz prve roke na trgu, skupaj z razvojnimi inženirji izdelamo električno vozilo, usmerjeno v določeno državo in določeno regijo, vključno s stilom, barvo, modeli baterij. in cena enote itd.


 Reporter:kaj problem mislite, da obstajajo na področju električnih vozil izvoznih podjetij in jih je treba odražati in nameniti več pozornosti?

Li Mou:Zdaj je bila konkurenca v električnih vozilih zelo ostra. Pravzaprav je veliko težav, ki jih povzročajo nenormalni načini, sprejeti za pridobitev konkurenčne prednosti, vedno sem zavračala to poslovno konkurenco in vedno verjamem, da lahko z vsemi našimi strankami in partnerji zagotovo dobimo situacijo, v kateri zmagamo, če lahko naredimo dobro. v našem delu, kot je navedeno spodaj:

Prvič, poklicni ljudje opravljajo poklicno delo.

Drugič, plačajte potrpljenje. Rim ni bil zgrajen v enem dnevu.

Tretjič, podrobnosti določajo uspeh ali neuspeh.

 

Reporter:Oh, dobro. Hvala, ker ste danes sprejeli naš intervju. Želim vam uspešno poslovanje z električnimi vozili.

Li Mou:Hvala.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti