124 Kitajski sejem za uvoz in izvoz

05-03-2019

BENLG je No.1 električni izvoz kolesa blagovne znamke na jugu Kitajske. Mi predvsem izvoz naših izdelkov v Evropi, Severni Ameriki, Južni Ameriki, na Bližnjem vzhodu, v jugovzhodni Aziji, in tako naprej, skupaj 50 držav do sedaj. Naši izdelki so EGS / E-MARK odobri, EN15194, DOT odobri, Če želite iskati visoke kakovosti električnih vozil in dobre storitve proizvajalca na Kitajskem, ste dobrodošli, da nas kontaktirate. Verjamemo, da je električno pogonsko vozilo prihodnost, da je nič emisij, okolju prijazno, skupaj z vašimi prizadevanji, smo odločeni, da bomo odgovorno podjetje sprejeli po vsem svetu.

 

Benlg električno kolo: električno motorno kolo, električno kolo, električni skuterji, električni tricikel.


Preveč strank prihaja na našo stojnico, kupci iz ZDA, Nemčije, Bližnjega vzhoda, Afrike in držav Južne Amerike, veliko kupcev, kot so naši novi izdelki, nekateri od njih želijo kupiti nekaj vzorcev prvi. želimo, da se bo naša ekipa Benlg hitro združila na indijskem trgu v letu 2019 in si želela, da bi naši Benbg ebikes šli na svetovni trg.

 

Nekateri kupci, kot so BL-BFY in BL-MCF004, so v nekaterih državah Azije zelo priljubljeni v motociklizmu, ne le hitrost, ampak tudi oblika motorjev je zelo lepa. Mi izvoz nekaj vrst na svetu z več kot 15 let experice. Kakovost je prvi cilj benlg, imamo svoje QC, IPQC, v skladu s sistemom ISO.

 

Kupci imajo radi naše nove izdelke in dajejo dobre predloge.


Benlg bo prva blagovna znamka na svetovnem trgu, vedno bolj poštene stranke bodo naš agent.

In bomo ustvarili in izdelali najboljše ebikes in skuterje za svetovne stranke.

 

Se vidimo na 125 kantonskem sejmu. Benlg ebike bo v tem času vzel nekaj novih izdelkov, želel pa bo, da bodo uspešni in da bodo naši kupci zelo radi uživali Benlg kolesa.


124 China Import and Export Fair


124 China Import and Export Fair


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti