Udeležba na Canton Fair se je uspešno zaključila

22-04-2023

    Naše podjetje, Benling Vehicle Industry Technology Co., Ltd., je sodelovalo na 133. spomladanskem kantonskem sejmu leta 2023 od 15. do 19. aprila, naklonjeno pa mu je bilo veliko število kupcev iz domačih in tujih uvoznih in izvoznih podjetij. Na tej stojnici smo razstavili 3 vrhunske izdelke, vključno z: BOX in CPX. Za oba modela se zanimajo številni evropski in afriški kupci.




    Poleg tega so nove in stare stranke prav tako sledile navigaciji do naše stojnice, da bi z našim poslovnim osebjem iz oči v oči razpravljale o letošnjem načrtu nabave. Čeprav je stojnica majhna, je obiskovalcev neskončen tok. Kaže na zaupanje strank v naše zaposlene in zadovoljstvo z našimi izdelki.



    Nazadnje, velika hvala vsem strankam, ki so nas obiskale, in tistim, ki jih ni bilo, a so še naprej sodelovali z nami, za njihovo podporo. Verjamem, da bo naše sodelovanje lahko v prihodnosti trčilo s svetlejšimi iskricami, ustvarilo vzajemno koristno situacijo, v kateri bodo vsi zmagali, in poskrbelo, da bo več strank iz različnih delov sveta zadovoljnih z našimi izdelki.

    Na dnu članka je tovarniško prikazana QR koda. Vabimo vas, da skenirate kodo QR in obiščete našo tovarno na daljavo.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti