Zvezde ustrezajo mimoidočim | Benlingov 2023 "Riding the Trend" Zhongshan Zhuhai Regional Fortune Summit se je uspešno končal

25-04-2023

    19. aprila, Benling 2023"Riding the Trend"Zhongshan Zhuhai Regional Fortune Summit se je začel v hotelu Sheraton Zhongshan in srečanje je popolnoma uspelo. Benling je vedno vztrajal pri iznajdljivosti in kakovosti, potrošnikom zagotavljal visokokakovostne izdelke in storitve, ustvarjal zelena potovanja za več potrošnikov, spodbujal nadgradnjo standardov kakovosti v industriji in vodil močan razvoj industrije električnih vozil.



Hot track, delitev bogastva


    V obdobju po epidemiji je trg pod velikim pritiskom in splošna uspešnost industrije električnih vozil ni idealna. Vendar pa je industrija električnih vozil pokazala močan zagon navzgor, ne samo, da je prodaja razveseljiva, ampak tudi prodaja raste iz leta v leto.


Benling electric bicycle


    Pritisk konkurence bo zaradi tako vroče proge zagotovo velik. Zato je zelo pomembno izbrati dobro platformo. Kot lokalno podjetje v južni Kitajski z 20-letnim kopičenjem blagovnih znamk je Benling seveda odlična blagovna znamka, ki je ne smete zamuditi.


electric bicycles


    Od svoje ustanovitve je bil Benling vedno zavezan izvozu vrhunskih in visokokakovostnih izdelkov za električna vozila na trg. Zanašajoč se na odlične tehnološke inovacijske sposobnosti in močne proizvodne zmogljivosti, se je razvilo v sodobno podjetje, ki združuje raziskave in razvoj, proizvodnjo, trženje in storitve. Vodilna podjetja. Izvedba tega sestanka temelji na hitri širitvi Benlingove okupacije delte Biserne reke za nadaljnjo poglobitev trga blagovnih znamk. Prav tako želi pokazati smer za več vlagateljev in skupaj razviti 100-milijardni trg modrega oceana v času, ko industrija še naprej raste.


Benlg EVs


Moč brez primere, ki kaže slog



    Iskreno vabljeni k skupnemu ustvarjanju, najpomembnejše so poslovne priložnosti. Od vstopa na trg je blagovna znamka Benling že oblikovala zelo specifičen sistem spodbujanja naložb. Od pristanka do odprtja in poznejšega delovanja bo trgovcem zagotovil precej velikodušno politiko podpore. In to srečanje za spodbujanje naložb je pod izjemno ugodnimi pogoji dodalo več prednostnih politik.


       Na mestu srečanja je g. Zhang izčrpno razložil ključne točke politike blagovne znamke glede več razsežnosti, kot so politika odpiranja, podpora pri usposabljanju, načrtovanje po dogodku in storitve. . Benlingova zgodba o uspehu, lahko jo tudi kopirate!


Benling electric bicycle


Zvezdniški izdelki osvajajo trg



    Seveda je kot jedro razvoja blagovne znamke tudi čarobno orožje za osvajanje trga. Visokokakovostni izdelki so nedvomno ostro orožje za franšizojemalce v boju za trg terminalov. Benlingovi izdelki so prav tako izjemni, če se zanašajo na svoje lastne proizvodne prednosti in inovacijske sposobnosti.


       Trenutno je Benling ustvaril zelo močno matriko izdelkov, vključno z različnimi posameznimi izdelki in kombinacijami izdelkov, ki pokrivajo več kategorij izdelkov, kot so električni motorji, luksuzni modeli, preprosti modeli, avtomobili za s seboj, policijski patruljni avtomobili itd., ki lahko zlahka realizirajo Nakupovanje na enem mestu ponuja popolnejšo rešitev za ustvarjanje zelenih potovanj.


electric bicycles


    Med njimi je serija Benling-Long Endurance Super Run Zhenneng Edition mojstrovina inovacij blagovne znamke.


       Serija Zhenneng ne le močno izboljša učinkovitost izdelka, ampak tudi optimizira udobje vožnje in zagotavlja več možnosti za ustvarjanje idealnega zelenega vozila za potovanja.


Benlg EVs


    Na desetine milijonov bogastva, skupaj zgradite sanje. Benlingova regionalna konferenca za spodbujanje naložb Zhongshan Zhuhai 2023 se je uspešno zaključila. Številni franšizojemalci so uspešno združili roke z Benlingom in odprli novo pot do bogastva. Za Benling se je oglasil tudi nov tržni rog. Soočen z vedno bolj natrpano industrijo, bo Benling še naprej vztrajal pri iznajdljivosti in kakovosti, potrošnikom zagotavljal visokokakovostne izdelke in storitve ter še naprej prispeval k vzponu blagovne znamke. Pojdite naprej in prispevajte več k vzponu industrije.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti