520|Naj se zaljubljenci na svetu sčasoma poročijo

20-05-2023

    "520"Valentinovo izvira iz kitajske internetne kulture. Izgovorjava številk 5 in 2 v kitajščini je podobna"Ljubim te", zato se uporabljajo za izražanje ljubezni. Ta datum je postal posebna obletnica para, podobno kot valentinovo na Zahodu.


Po drugi strani so se električna vozila v zadnjih letih na Kitajskem zelo hitro razvila. Zaradi težav z onesnaževanjem okolja in porabo energije kitajska vlada spodbuja ljudi k nakupu in uporabi električnih vozil za spodbujanje zelenih potovanj.


Nekateri ljudje se povezujejo"520"Valentinovo z električnimi vozili, predvsem zato, ker sta homonima števil 5 in 2 podobna izgovorjavi"Ljubim te", električna vozila pa kot okolju prijazno prevozno sredstvo veljajo za izražanje ljubezni Eden od načinov ozaveščanja in skrbi za okolje.


Zato se lahko nekateri pari ob tem posebnem datumu odločijo kupiti ali podariti električna vozila, da izrazijo svojo ljubezen in skrb. Takšno dejanje lahko razumemo kot kreativen način združevanja romantike valentinovega z idejo o okolju prijaznem.


Vendar je ta povezava večinoma kulturna asociacija in ne dejanska neposredna povezava med valentinovim in električnimi vozili. Vsakdo ima različne načine in izbire, ko gre za praznovanje valentinovega, in nakup električnega avtomobila je le ena izmed njih.

Chinese Valentine's Day

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti