kdo smo.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Tip podjetja Proizvajalec električnih motociklov, električnih skuterjev, električnih koles in električnih triciklov
glavni trg Evropa, Amerika in Kitajska
Blagovne znamke BENLG
Število zaposlenih 501-1000 ljudi
letna prodaja 5 milijonov ameriških dolarjev - 10 milijonov ameriških dolarjev
ustanovljeno 2003

INDongguan Benling Vehicle Technology Co., Ltd., ustanovljen leta 2003, je eden prvih in vodilnih proizvajalcev e-kolesa na Kitajskem, ki se nahaja v mestu Dongguan v provinci Guangdong. 


BENLG pokriva površino 70.000 kvadratnih metrov s 600 zaposlenimi. BENLG ima 3 proizvodne baze v Dongguanu, Wuxi in Indiji. Letna proizvodnja lahko doseže 600.000 enot. Benling je podjetje, ki se ukvarja z raziskavami in razvojem, proizvodnjo, distribucijo in servisiranjem kompletov električnih motociklov, električnih koles in električnih triciklov.


V zadnjih 15 letih so bili izdelki izvoženi v več kot 50 držav v Evropi, Severni Ameriki, Južni Ameriki, Bližnjem vzhodu, jugovzhodni Aziji in Afriki. Večina izdelkov je bila odobrena s strani EGS, EN 15914, CE, obveznim certificiranjem Kitajske in certifikatom ISO. Benling je tudi eno vodilnih izvoznih podjetij čiste energije.


Naša filozofija je spoštovanje ljudi. Naše poslanstvo je, da se posvetimo prometnemu objektu. BENLG se bo še naprej osredotočal na ustvarjanje vrednosti in trajne odnose z našimi partnerji. 
Iskreno vas vabimo, da obiščete našo tovarno in upamo, da bomo z vami sodelovali!

11 Patents.jpg

10 Honors.jpg


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti