Toplo pozdravljam filipinske voditelje, da obiščejo podjetje Benling

23-03-2023

    S pomladnim vetrom so 23. marca guverner Filipinov in drugi obiskali sedež Benlinga v Dongguanu za obisk in izmenjavo. Chen Yuhua, predsednik Dongguan Benling Vehicle Industry Co., Ltd., in več vodij zunanje trgovine Benlinga so jih sprejeli in toplo pogostili. Med tem potovanjem je predsednik Chen guvernerju Filipinov predstavil korporativno kulturo podjetja, preoblikovanje in nadgradnjo, moč industrije, proizvodne zmogljivosti itd. Hkrati je začel prijateljsko razpravo o industriji električnih vozil in se veselil nadaljnjega sodelovanja med obema stranema.

BenlingBenlg


Nato je g. Chen guvernerja Filipinov popeljal na obisk razstavnega centra izdelkov in podrobno opisal pet glavnih izdelkov Benlinga – varnost, moč, kilometrino, udobje in lepoto ter podrobnosti o izdelku, posebne procese, Izvedena je bila poglobljena komunikacija o pozicioniranju izdelkov in načrtovanju izdelkov.


Electric bicycleBenlingBenlgElectric bicycle

Benling

▲Skupinska fotografija guvernerja Filipinov in Chen Yuhua, predsednika družbe Benling Company


Guverner Filipinov in njegova skupina so po pogovoru z g. Chenom ter vodji in tehniki zunanjetrgovinskih podjetij bolje razumeli Benlingove izdelke, raziskovalne in razvojne zmogljivosti ter proizvodne zmogljivosti ter bolje razumeli Benlingovo tehnologijo in operativno moč podjetja. Hkrati imajo več zaupanja in podpore Benlingovim izdelkom.

Benlg

Electric bicycle


Urejen proizvodni proces, strog nadzor kakovosti in prefinjeni tehnični koncepti so pustili globok vtis na filipinske goste, ki so jih ti pohvalili in v celoti potrdili. Upamo, da bosta lahko obe strani vzpostavili dolgoročno sodelovanje in si prizadevali za skupni razvoj.

Benling

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti