Ustanovitev Shenzhen Office

05-03-2019

Da bi v high-end prodajne talente in razširiti BENLG izvozne ekipe, v novembru 2018, Dongguan Benling Vehicle Technology Co, Ltd ustanovil podružnico v Shenzhen na Kitajskem.

Podružnica se nahaja v osrednjem območju Shenzhen, blizu Heliporta. Naslov je Inovacija Mansion, No.198, Daxin Road, Majialong Skupnosti, Nantou Street, Nanshan District, Shenzhen City, provinca Guangdong, Kitajska. Tukaj so skoncentrirani talenti in mladi iz vsega sveta se trudijo za sanje.

 

To je vrhunska poslovna stavba. Naša pisarna je na 18. nadstropju. Nasproti naše mize je steklena okna. Na prvi pogled stojijo stavbe zunaj okna, blaginja Shenzhen pa je na vidiku. Odprlo se je okno helikopterja in zvok helikopterja je zašel.

Podružnica se ukvarja predvsem z izvozno trgovino. V pisarni so bile postavljene tri vzorčne kabine, trije električni moped skuterji pa so vidni takoj, ko ljudje vstopijo v pisarno. Njihovi profilni panoji so obešeni na steno. Za sprejem strank iz tujine na ogled vzorcev.

Trenutno je v pisarni zaposlenih 4 ljudi, od katerih so vsi tuje poslovne menedžerke. Osredotočajo se predvsem na spletni razvoj strank, kantonski sejem in tuje razstave dopolnjujejo poslovanje.

Po 16 letih kaljenja so električna vozila BENLG že imela svet na kitajskem trgu električnih avtomobilov v industriji. V letu 2008 je BENLG odprl vrata mednarodni trgovini. Glede na carinske podatke, od leta 2010, je obseg izvoza BENLG postal No.1 na južnem Kitajskem, glavni izvozni trgi so koncentrirani v Južni Ameriki in na Bližnjem vzhodu in jugovzhodni Aziji.


Če pogledamo nazaj, je BENLG ustanovil tovarne v Kitajskem Dongguanu, Kitajskem, Filipinih, Nepalu in Indiji. Če pogledamo v prihodnost, se veselimo ustanovitve urada Shenzhen, ki bo naredil nov korak naprej pri izvozu družbe BENLG.


Establishment of the Shenzhen Office


Establishment of the Shenzhen Office

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti