BenLing India Energy & Technology Pvt., Ltd- Indija EV Expo

05-03-2019

21. decembra 2018 je naša BenLing podružnica v Indiji, Benling (India) Energy & Technology Pvt. iz vseh oddelkov našega Kitajskega sedeža in s polno podporo sodelavcev naše indijske podružnice smo dosegli ploden dosežek.

 

Indijski EvExpo je edinstvena razstava, ki se osredotoča na električna vozila v Indiji. Vsako leto na razstavi sodeluje približno 20 kitajskih proizvajalcev originalne opreme in podjetij za rezervne dele, vključno z lokalnim indijskim proizvajalcem. Razstavo obravnavajo kot edini kanal za zunanjo publiciteto. Neurje novih vozil z energijo je preplavilo svet, Indija pa bo začela z največjo elektrifikacijsko revolucijo na svetu. Indijska vlada je tudi napovedala, da je treba do leta 2030 elektrificirati vsa vozila, kar ni enostavno za državo z 1,3 milijardami prebivalcev in letnim obsegom prodaje 21 milijonov. To je seveda velik plus za slabo okolje Indije.

 

 

Ker so vsi proizvajalci v kitajski industriji električnih vozil bolj optimistični glede velikega potenciala indijskega trga, so indijske vladne oblasti uvedle tudi ustrezne preferencialne politike za spodbujanje lokalnih prebivalcev k nakupu električnih vozil. Prav tako se aktivno odzivamo na nujne potrebe prekomorskega razvoja industrije. Leta 2018 smo prvič ustanovili indijsko podružnico in se v prvem letu udeležili razstave električnih vozil.

 

S to razstavo imamo globlje razumevanje lokalnega trga električnih vozil v Indiji in potrebe lokalnih kupcev. Na eni strani so voditelji indijske podružnice gostili nekatere indijske lokalne prevoznike, vladne agencije, raziskovalne inštitute, proizvajalce in trgovce na našem razstavnem prostoru. Po drugi strani pa smo sodelovali tudi z nekaterimi kolegi. Poglobljeno in natančno komuniciranje, učenje produktnih prednosti med seboj in raziskovanje marketinških strategij drug drugega.


Čeprav je razstava lokalna razstava v Indiji, priljubljenost in udeleženci niso slabši od slavnega kitajskega kantonskega sejma.

Scena je polna popularnosti. Obveščen s strani vodje naše indijske podružnice po treh dneh razstav, smo zbrali več kot 300 učinkovitih virov za stranke, naši prodajni sodelavci pa so pravočasno sledili razstavi in pridobili veliko naročil za namero in nekaj vlog. preverite.

 

Uspeh razstave je predhodnica zmage v začetnem letu. Upamo, da bomo imeli svetlo prihodnost v Indiji s prizadevanjem naših prodajnih elit v indijski veji. Naš cilj je, da postane naša blagovna znamka BenLing prva tri na indijskem trgu v naslednjih treh letih. Verjamem, da lahko to storimo!


BenLing India Energy & Technology Pvt.


BenLing India Energy & Technology Pvt.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti