Rekonstrukcija delovnem mestu v BENLG

15-11-2019


  Zdravo fantje, danes bom vam predstavil obnoviti delovno mesto v BENLG VOZILA.


  Kot vemo razvojnim trendom električnega vozila (vključno s skuterja / kolo / motorja), je vse boljši in boljši. Odziv trga kaže na Kitajskem, ki prodajne količine EV se je narašča kot kitajski domačem kraju se zelo hitro razvija. 


električni skuter


  Tudi v 126. Canton Fair, smo dobro komuniciranje z strankami iz vsega sveta, ki kaže, da je veliko držav, ki zelo ugodno politiko za EV vključno tarifi nagnjenja in subvencij, da bi spodbudili razvoj EV v veliki meri.


električni motor


  Da bi zadovoljili s povečanim povpraševanjem na trgu requst, BENLG je projekt obnove in zdaj je skoraj f inish. Najprej bom prikazal "Air Bridge". To je sistem, ki visi za končni EV, ko so dobro sestavljen iz traku in preizkušena naš technicist, bo to električni skuter ali električni motor dostaviti v skladišče s tem, da pokličete Air mostu, nato pa pojdite na vsako drugo mesto za zaloga.


motorno kolo


električni skuter


  Nato je preskusno območje po sestavil vsak skuter / kolo / Motor bo 100% preizkus naše technicists. Na tem področju bomo test luči / rog / pedala za plin / zavore, nato pa se bo končal eden pojdite na zračni most in dostaviti v skladišče.


električni motor


  Potem je naša montaža linije za obnovo delovno mesto, z nabito železniškega obešalnik deli EV bo prinesel eno na tekočem traku z eno in nenehno, bo naše osebje enostavno raztovarjanje in začeti zbrati EV. Ventilatorji in svetli luči ustvarjanju udobno delovno envirnment za zaposlene, in s sestavite sistem polavtomatsko bo proizvodnjo bolj učinkovito.


motorno kolo


električni skuter


električni motor


  In območje B je še vedno pod constrcution, ki pri dobavi delov na tekočem traku in bo končana do naslednjega meseca.


motorno kolo


električni skuter


 Na koncu smo tudi pripravili presenečenje za vas! Poglej in veš kaj je to?


električni motor


motorno kolo


električni skuter


električni motor


  To je naš najnovejši proizvodne linije za motorno kolo! Z lastno blagovno znamko, naše načrtovanje inženir ekipe in izboljšanje delovanja motocikla, ki so že dobili potrditev kitajskega standardni 4.. Constrcution bo kmalu končal in naš izdelek za motorna kolesa bo proizvajala po serijah, nato poda po vsem svetu.


  Hvala za gledanje fantje! da vam bo všeč naše novice in za več informacij se obrnite na nas po elektronski pošti, bomo zagotovo odgovorili v najkrajšem možnem času!


  S spoštovanjem!



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti